Säästetään suloisimmat sukat viimeiseksi, ettehän te muuten jaksaisi näitä muita edes katsoa. Tai ihan miten vaan, kelatkaa heti postauksen loppuun, jos haluatte jotain söpömpää... ;D

Mies halusi samanlaiset sukat kuin sai joululahjaksikin, ovat kuulemma just täydelliset. Lankana Seitsemää Veljestä, silmukoita muistaakseni 4x13, kärkialoitus, vahvistettu kantapää, 3,5mm puikot. Ei niille sen ihmeempää ohjetta taida olla.

Omat sukat Seiskaveikasta. Tarkoitus oli alunperin tehdä pidemmät, mutta en sitten tehnytkään. Kärkialoitus, tiimalasikantapää. Tuo vihreä on Marttaliiton juhlavuoden väriä, ihan kivan pirteä sävy, mutta ei sitä yksinään käyttäisi. Tarvitsee jonkun "normaalimman" värin viereensä, kuten tässä tuon harmaan.

Lapsikin sai sukat, edellä mainittua vihreää ja miehen sukista jäänyttä tummanruskeaa Seiskaveikkaa. Mutta hurja huomio olikin se, että ei nämä mahdu kovin kauan lapsosen jalkoihin, miten se poika on kasvanut jo kaksivuotiaaksi? Menee nämä tämän lopputalven sentään. Kärkialoitus & tiimalasikantapää näissäkin.

Ja sitten nämä söpöläiset. Vauvalle siis Junasukat. Lankana Sisu, puikot 2,5mm. Vielä pitäisi noin 8 viikkoa odotella käyttäjää saapuvaksi.