Ihan ensiksikin: kiitos Sade ja Tiny kommenteistanne edelliseen postaukseeni! Korut kelpasivat kummitytölle, niistä kiiteltiin ristiäisjuhlien aikana moneen kertaan. :)

Joulupukin pajassa tapahtuu, mä olen himoneulonut oikein urakalla ja ostan harva se päivä lisää lankaa... Ihan perusvillasukkia on tehty vino pino, mutta myös parit Fetchingit, sammakko kummitytölle (tein omalle lapsellekin joskus aiemmin, jossain postauksessa on kuva, en jaksa etsiä...), MarioMyssyn tein itselleni ja nyt puikoilla on tulossa lahjaksikin sellainen.

Kuvia tulee aikanaan, meillä kone päivitettiin ja pitäisi asentaa ohjelmia nyt uusiksi. Photoshop odottelee asentajaansa ja kai sille kameran ohjelmallekin pitäisi jotain tehdä, mutta jostain syystä en saa mitään aikaan. Paitsi silmukoita.

Käsityöblogissa kun ollaan, mainittakoon vielä, että minäkin kävin Tampereen käsityömessuilla. Mukaan tarttui hitusen helmiä, lankaa, Joka Tyypin Kaavakirja - jospa saisi joskus ommeltuakin jotain. Tosin kai se on kaavakirjan nyt vaan odoteltava, enhän mä mitään oikein voi sovitella tämän masuni kanssa. Toin tietysti tuliaisiakin: lapselle traktoripiparimuotti ja puinen traktori ja miehelle metrilakua.

Masutilanne on hyvä, tänään on viikkoja 18+2, ihania pumpsahduksia tuntuu. Päivän aikana on välillä niin kiirettä, etten ehdi kuulostella mahaani, mutta varsinkin iltaisin/öisin/aamuisin tuntuu. Kyllä tämä vauva on jo iskääkin potkinut päähän! :D