Lankaa ei saa jättää mihinkään, mistä sen voi kaivaa esiin. Lanka pitää sulkea joko ilmatiiviiseen laatikkoon tai pitävän vetoketjun taakse. Ei riitä, että langan laittaa pieneen kangaspussiin ja kyseisen pussin avonaiseen käsilaukkuun.

Kissat nimittäin päättivät, että tähän taloon riittää yksi ainoa Sisu, ja se Sisu EI ole lankakerä. Niin oli eteisessä yksi kissa keskeneräisen kaulurin kimpussa ja toinen lankakerän kimpussa. Lanka näytti erityisen pahalta mytyltä, mutta sain sen pelastettua, ihme kyllä! Pieniä säikeenpätkiä saattaa löytyä, mutta kaipa siitä miehelle hyvä kauluri silti tulee. Kaulurin alulle ei ollut käynyt mitenkään, pyöröpuikkojen toinen pää oli syöty hampaanjälkiä täyteen. Onneksi eivät olleet parhaimmat puikot. Ja onneksi mulla oli toiset samanlaiset.

Söisivät edes jotain huonompaa lankaa, mutta kun en mä käytä sellaista. Onneksi en ollut jättänyt Kitteniä näkyviin, siinä olisi itku tullut lankamyttyä katsellessa...

Ruokin kissat äsken, ettei niiden tarvitse lankaa nälkäänsä syödä. Ja työ on nyt samassa paikassa kuin ennenkin, mutta käsilaukun vetoketju on vedetty kiinni.