Huhheijaa, taitaa olla joulupuuhat tehty. Tässä tontun tuotoksia.

MarioMyssy Mambo-langasta.



Samaisesta langasta eräälle vilujalalle tällaiset HöpöTöpöt, ihan normaali sukan ohje kärkialoituksella ja tiimalasikantapäällä, silmukoita 4x7 ja puikot 5mm.



Seiskaveikan jämistä tuli tällainen pallo:



Step-langasta unisukat tiimalasikantapäällä, kolmosen puikot. Tiimalasikantapään opin tässä joululahjoja neuloessani, se onkin kiva ja helppo. Ja siistikin tulee. :)



Kasa miesten sukkia Seiskaveikasta, 3,5mm puikot. Tässä ensin raitaversiota:



Ja tässä tavallista yksiväristä. On siellä välissä yhdet mustatkin sukat, aika heikosti näkyy. (Se olo oli neuloessakin, mutta onneksi perussukat neuloo vaikka silmät kiinni. Melkein.)



Yhdestä kerästä Nallea tulee kaksi paria noin 37/38-koon sukkia:



Fetchingit oli kivat ja nopeat, lankana Schoeller & Stahlin Merino Mix, ihanan pehmeää lankaa. Yksi 50g kerä riittää yhteen pariin. Löysin lankakaupan alekorista, joten ei tullut edes kalliiksi. :) Tässä tuli opittua nirkkoreunan päättely.



Kummityttö saa sammakon, lankana kaksinkertainen Mandarin Petit. Anu Harkin ohje, joka joskus oli jossain Suuren Käsityölehden liitteessä.



Vielä lopuksi nämä aikaisemmin valmistuneet lapsosen lapaset, jotka ovat olleet jo kovassa käytössä. Kuvasin sentään ennen käyttöä. Nallea lankana.



Vielä on yhdet sukat tekemättä, tilaustyö on menossa lahjaksi Ranskaan asti! Onneksi ei tarvitse ihan jouluksi valmistua... Sen jälkeen siirrynkin taas ikuisuusprojektini pariin, olen varmaan vuoden ajan neulonut Woolista pitsineulejakkua, mutta huomasinpa takakappaleessa virheen, pitää purkaa melkein kokonaan. Toinen etukappale on valmis, enkä ole siitä (toistaiseksi) löytänyt virheitä. Eipä sillä kiire ole valmistua kuitenkaan, vauvamasu kasvaa ja pienet potkut näkyvät jo läpi. Viikkoja nyt 21. :)

Ihanaa joulua kaikille tähän blogiin eksyneille ja tarkoituksella tänne tulleille!