On se päätteleminen vaan niin kovin vaikeaa. En millään jaksaisi, mutta onhan se pakko. Ei niistä tekeleistä muuten mitään hyötyä kenellekään ole. Tässä siis nyt vihdoinkin pintaneulenuttu (Suuri Käsityölehti 1/2009), 50-68 cm, lankana sama kuin ohjeessa eli Sirdar Snuggly Bamboo - aivan ihanan pehmoista lankaa, nam.

Mandarin Petit -lanka muotoutui testikappaletiskirätiksi. Silmukoita 51, helmineuletta. Ja varsin kiva käytössä.

Pari hankintaa on tehty. Ensinnäkin Noron sukkalankaa tämmöinen kerä. Ei tästä varmaan koskaan mitään uskalla neuloa, kun oli niin tautisen kallista, mutta onpahan ihana lanka. Silittelen sitä siis silloin tällöin.

Lisää japanilaista, Chibi! Ja nuo kivat kierot neulat siis tuli mukana.

Koska tässä nyt tulee hieman neulontapussukan sisältöä näytettyä, niin näytetäänpä nämä sakset. Ihanat pikkuiset, taipuvat kivasti kasaan! Kyllä ne Fiskarsilla osaavat.

Sitten mulla on tällainen peltinen pieni Läkerol-rasia, sinne on kerääntynyt hakaneuloja, silmukkamerkkejä ja muuta rojua.

Eilen olin sokerirasituksessa eli istuskelin aamulla kaksi tuntia terveyskeskuksen labran odotushuoneessa. Olipas rentouttava kokemus, harvemmin kotona saa keskittyä vain ja ainoastaan sukan neulomiseen niin pitkään! Tarjoilut olivat tosin kovin kehnot, pahaa oli se sokeriliemi, joka piti juoda. Maistuikin sellaiselta paksulta, ettei varmaan olisi enempää sokeria siihen veteen enää liuennutkaan. Yök.

Ompelukoneesta oli hammasratas hajalla, eilen hain koneen huollosta kotiin. Nyt toimii taas ja ompeluhimo kasvaa. Himoa kasvattamaan löysin sellaisen kirjankin, jossa on vaatteita yms. 0-4 -vuotiaille. Lähinnä ihan perusvaatetusta, loistavaa. Unipussista voisin aloittaa. Kangaskauppaan pitää siis päästä.