Naputinaputi. Naps. En ole pitkään aikaan kirjoittanut, enkä näköjään enää osaa edes käyttää tätä blogiani. Naputtelin vaikka mitä, ja sitten hävitin kaiken. Koitetaanpa uudestaan saada jonkinlainen teksti aikaan.

En siis ole pitkään aikaan löytänyt inspiraatiotani, johonkin laatikonpohjalle sekin on ollut hautautuneena. Vähän aikaa sitten sain kuitenkin neulottua lapselle lapaset syksyksi. En ole vielä päätellyt niitä, enkä siis kuvannutkaan. Laitan niistä kuvan sitten myöhemmin, kaipa se päättely olisi ennen syksyä tehtävä...

Korut on kuitenkin kuvattu. Tässä ensimmäisenä ihan oikeaan hopealankaan tehty sormus. Siitä ei mikään kovin hieno tullut, mutta kyllä sitä kehtaa pitää. Tuo lasihelmi on ihana, siinä on hauska raita. Kuvassa se ei kyllä näytä oikein miltään.



Nilkkakoru tuli linkittämällä hopeoituun kuparilankaan kaikenlaisia jämähelmiä ja mitäliehelmiä. Oikeastaan tämä oli vain kokeilu, osaanko enää mitään. Kelpaa minun kesänilkkaani. Ei näitä jalkoja kauniimmaksi saa, vaikka olisi millainen koru.



Kaulakoru on myös hopeoituun kuparilankaan linkitetty, helminä erilaisia sinisävyisiä kissansilmälasihelmiä ja muutama pieni hopeoitu metallihelmi.



Nyt himottaisi tehdä tilausta johonkin helmikauppaan, mulla ei ole minkäänlaista vaijeria olemassa. Eli ostoslistalla olisi pitkä pätkä koruvaijeria, mutta myös täyttä hopeaa olisi ihana saada... Suunnittelen tilaustani tässä pikkuhiljaa, kaupoillakin näyttää olevan kesätaukoa. Hyvä niin, eipähän tule liikaa heräteostoksia, kun ehtii miettiä mitä todella tarvitsee.